Тенџериња

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Сет Бисер садови Сет Бисер садови
Најнова линија на Братство се  БИСЕР садовите произведени од инох 18/10 (произве..
7.760 ден.
без ДДВ: 7.760 ден.
Сет Бисер садови XL
Сетот се состои од најпродаваните производи: Тенџере Класик ф16-1.5л Тава Класик ф24 Тенџер..
10.549 ден.
без ДДВ: 10.549 ден.
Сет Класик садови Сет Класик садови
Гарнитурата се состои од 4 најпродавани тенџериња: Тенџере ф16-1.5л Тенџере ф20- 2.5л Тенџе..
7.700 ден.
без ДДВ: 7.700 ден.
Тенџере  плитко ф20
Карактеристики: Братство Инох- 70 години синоним за стил, вредност, традиција! Познати по своите ..
2.000 ден.
без ДДВ: 2.000 ден.
Тенџере Бисер ф20 Тенџере Бисер ф20
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm V lit 7..
2.244 ден.
без ДДВ: 2.244 ден.
Врз основа на 2 оценки.
Тенџере Бисер ф24 Тенџере Бисер ф24
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm V lit 7..
3.014 ден.
без ДДВ: 3.014 ден.
Тенџере плитко ф26
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm V lit 7..
2.497 ден.
без ДДВ: 2.497 ден.
Тенџере со една рачка ф20 Тенџере со една рачка ф20
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm V lit 7..
1.804 ден.
без ДДВ: 1.804 ден.
Тенџере со една рачка Ф20 и капак
Изработено од висококвалитетен инокс 18/10 за безбедно и здраво готвење * Безвременски дизајн * ..
2.189 ден.
без ДДВ: 2.189 ден.
Тенџере Ф 28
Изработено од висококвалитетен инокс 18/10 за безбедно и здраво готвење * Безвременски дизајн * ..
2.926 ден.
без ДДВ: 2.926 ден.
Тенџере ф16 Тенџере ф16
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm V lit 7..
1.374 ден.
без ДДВ: 1.374 ден.
Тенџере Ф18  2Л
Изработено од висококвалитетен инокс 18/10 за безбедно и здраво готвење * Безвременски дизајн * ..
1.595 ден.
без ДДВ: 1.595 ден.
Тенџере ф20 Тенџере ф20
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm V lit 7..
1.929 ден.
без ДДВ: 1.929 ден.
Тенџере ф22 Тенџере ф22
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm V lit 7..
2.144 ден.
без ДДВ: 2.144 ден.
Тенџере ф24 Тенџере ф24
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm V lit 7..
2.540 ден.
без ДДВ: 2.540 ден.
Тенџере Ф24  3Л
Изработено од висококвалитетен инокс 18/10 за безбедно и здраво готвење * Безвременски дизајн * ..
2.013 ден.
без ДДВ: 2.013 ден.
Врз основа на 1 оценки.
Тенџере ф28
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm V lit 7..
3.300 ден.
без ДДВ: 3.300 ден.
БРАТСТВО ИНОХ © 2023. UKION SHOPS