Послужување

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Ѓезве 270мл
Изработено од најквалитетен инох 18/10  е безбеден за употреба и го чува здравјето на нашите на..
350 ден.
без ДДВ: 350 ден.
Ѓезве 330мл Ѓезве 330мл
Изработено од најквалитетен инох 18/10  е безбеден за употреба и го чува здравјето на нашите на..
370 ден.
без ДДВ: 370 ден.
Ѓезве 880 мл Ѓезве 880 мл
Изработено од најквалитетен инох 18/10  е безбеден за употреба и го чува здравјето на нашите на..
470 ден.
без ДДВ: 470 ден.
Врз основа на 1 оценки.
Големо тембало со две рачки Големо тембало со две рачки
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm 71430 14.5 ..
280 ден.
без ДДВ: 280 ден.
Корпа за леб
Карактеристики: Висина:5 цм Дијаметар: 22цм Безвременска корпа за леб изработена од ин..
572 ден.
без ДДВ: 572 ден.
Корпа за овошје Корпа за овошје
Карактеристики:    Art. No Ø cm H cm ..
578 ден.
без ДДВ: 578 ден.
Лонче за супа Лонче за супа
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm V lit 7..
373 ден.
без ДДВ: 373 ден.
Лонче за чај Лонче за чај
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm V lit 7..
329 ден.
без ДДВ: 329 ден.
Овал 26.5цм Овал 26.5цм
Карактеристики: Art. No L cm  W  cm H cm 71455..
472 ден.
без ДДВ: 472 ден.
Овал 40цм Овал 40цм
Карактеристики: Art. No L cm  W  cm H cm 71457..
935 ден.
без ДДВ: 935 ден.
Овал 50цм
Карактеристики: Art. No L cm  W  cm H cm 71458..
1.253 ден.
без ДДВ: 1.062 ден.
Плитко тембало со две рачки Плитко тембало со две рачки
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm 71432 12,5 ..
219 ден.
без ДДВ: 219 ден.
Послужавник 30цм Послужавник 30цм
Катактеристики: Art. No L cm W cm H cm 71021 30 ..
373 ден.
без ДДВ: 373 ден.
Послужавник 35цм Послужавник 35цм
Катактеристики: Art. No L cm W cm H cm 71022 35 ..
549 ден.
без ДДВ: 549 ден.
Послужавник 42цм Послужавник 42цм
Катактеристики: Art. No L cm W cm H cm 71023 42 ..
803 ден.
без ДДВ: 803 ден.
Послужавник со гравура 35 cm Послужавник со гравура 35 cm
Карактеристики: Art. No L cm W cm H cm 72001 35 ..
638 ден.
без ДДВ: 638 ден.
Послужавник со гравура 40 cm Послужавник со гравура 40 cm
Карактеристики: Art. No L cm W cm H cm 72002 40 ..
999 ден.
без ДДВ: 999 ден.
Послужавник со гравура 50 cm Послужавник со гравура 50 cm
Карактеристики: Art. No L cm W cm H cm 72003 50 ..
1.408 ден.
без ДДВ: 1.408 ден.
Сет за деца Сет за деца
Не е сеедно во какви садови ја подготвуваме храната. Неквалитетни садови за готвење можат да испу..
2.455 ден.
без ДДВ: 2.455 ден.
Супиера Супиера
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm V lit 7..
2.013 ден.
без ДДВ: 2.013 ден.
Тембало со една рачка
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm 71433 12.5 ..
263 ден.
без ДДВ: 263 ден.
Чинија десертна
Art. No Ø cm H cm 71440 19 1,5 ..
281 ден.
без ДДВ: 281 ден.
Чинија длабока ф21
Art. No Ø cm H cm 71436 21 2,8 ..
307 ден.
без ДДВ: 307 ден.
Чинија длабока ф24
Art. No Ø cm H cm 71438 24 2,8 ..
395 ден.
без ДДВ: 395 ден.
Чинија за послужување Чинија за послужување
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm 71724 31 ..
599 ден.
без ДДВ: 599 ден.
Чинија за сладолед длабока Чинија за сладолед длабока
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm V lit 7..
285 ден.
без ДДВ: 285 ден.
Чинија за сладолед плитка Чинија за сладолед плитка
Карактеристики:     Art. No Ø cm H cm V&nb..
259 ден.
без ДДВ: 259 ден.
Чинија капак ф20
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm 72802 20 ..
549 ден.
без ДДВ: 549 ден.
Чинија капак ф24
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm 72803 24 ..
682 ден.
без ДДВ: 682 ден.
Чинија плитка ф21
Art. No Ø cm H cm 71435 21 1,9 ..
285 ден.
без ДДВ: 285 ден.
Чинија плитка ф24
Art. No Ø cm H cm 71437 24 2 ..
347 ден.
без ДДВ: 347 ден.
БРАТСТВО ИНОХ © 2024. UKION SHOPS