Професионална употреба

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Вангла 9л
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm V lit 7..
1.910 ден.
без ДДВ: 1.910 ден.
Ѓувечара
Карактеристики: Art. No L cm W cm H cm 71..
3.685 ден.
без ДДВ: 3.685 ден.
Лонец 20L
Изработено од висококвалитетен инокс 18/10 за безбедно и здраво готвење * Безвременски дизајн * ..
6.469 ден.
без ДДВ: 6.469 ден.
Лонец 25L
Изработено од висококвалитетен инокс 18/10 за безбедно и здраво готвење * Безвременски дизајн * ..
8.500 ден.
без ДДВ: 8.500 ден.
Лонец 30L
Изработено од висококвалитетен инокс 18/10 за безбедно и здраво готвење * Безвременски дизајн * ..
9.590 ден.
без ДДВ: 9.590 ден.
Лонец 50л
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm V lit 7..
20.010 ден.
без ДДВ: 20.010 ден.
Правоаголна тава висина 4 cm
Карактеристики: Art. No L cm W cm H cm 71..
3.580 ден.
без ДДВ: 3.580 ден.
Правоаголна тава висина 6,5 cm
Карактеристики: Art. No L cm W cm H cm 71..
4.520 ден.
без ДДВ: 4.520 ден.
Правоаголна тава висина 8 cm
Карактеристики: Art. No L cm W cm H cm 71..
4.950 ден.
без ДДВ: 4.950 ден.
Тенџере Ф 34  10Л
Изработено од висококвалитетен инокс 18/10 за безбедно и здраво готвење * Безвременски дизајн * ..
5.900 ден.
без ДДВ: 5.900 ден.
Тенџере Ф 34  15Л
Изработено од висококвалитетен инокс 18/10 за безбедно и здраво готвење * Безвременски дизајн * ..
6.250 ден.
без ДДВ: 6.250 ден.
Тенџере Ф 38  20Л
Изработено од висококвалитетен инокс 18/10 за безбедно и здраво готвење * Безвременски дизајн * ..
8.300 ден.
без ДДВ: 8.300 ден.
Термос округли 12Л
Братство Инох изработува термоси за транспорт на храна. Храната останува топла и вкусна. Тер..
13.500 ден.
без ДДВ: 13.500 ден.
Термос округли 21Л
Братство Инох изработува термоси за транспорт на храна. Храната останува топла и вкусна. Тер..
21.800 ден.
без ДДВ: 21.800 ден.
Термос округли 5Л
Братство Инох изработува термоси за транспорт на храна. Храната останува топла и вкусна. Тер..
6.920 ден.
без ДДВ: 6.920 ден.
Црпалка 0.5л Црпалка 0.5л
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm V lit   ..
460 ден.
без ДДВ: 460 ден.
Црпалка 1л Црпалка 1л
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm V lit   ..
555 ден.
без ДДВ: 555 ден.
Шерпа 30л Шерпа 30л
Карактеристики: Art. No Ø cm H cm V lit 7..
10.600 ден.
без ДДВ: 10.600 ден.
БРАТСТВО ИНОХ © 2023. UKION SHOPS